Den här Mary

Välkommen till min värld

Morsdag

Publicerad 2015-05-31 20:14:31 i Livet,

Har använt IsaDra Jelly Kiss i Merry Berry
 
Idag har vi firat Mors Dag med att ta det allmänt lugnt. Stora dottern hade snickrat ett hjärta i träslöjden tidigare i veckan och idag bakade hon en riktigt god kladdkaka. Avslutningsvis målade jag läpparna röda och vi drog ner till lokala pizzerian och käkade mat. Nu sitter jag i soffan med lättare matkoma. Mini har gått isäng och de två stora håller på att göra sig klara för när de ska isäng lite senare.
 
Är inte helt beredd på att det är måndag imorgon men jag antar att det bara är att göra det bästa av det. Å andra sidan blev ju helgen precis så avslappnad som jag önskat. Att måndag kommer efter söndag går ju liksom inte att undvika. Kan ju glädja mig åt att det bara är en och en halv vecka kvar till minisemester. Då bär det upp till Sveg igen för födelsedagsfirande och för att lämna av barnen som ska stanna kvar på den traditionsenliga sommarlovsvistelsen. 

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela