Den här Mary

Välkommen till min värld

Hem till skogen

Publicerad 2016-07-07 18:11:05 i Livet,

Spenderar dagen på resande fot tillsammans med barnen. Etapp ett är avklarad och vi befinner oss nu ungefär en timme in på etapp två. Allt går smidigt även om jag är sjukt rastlös. Hur det går ihop med att jag bara fått ca 4 timmars sömn vet jag inte helt, men har varit rastlös hela vägen.
Vi är på väg hem till mamma för lite familjetid och för att lämna barnen på deras sommarlovsfirande. Är så tacksam över att de kan spendera ett par veckor varje sommar långt från stad och brus. Önskar dock att jag kunde stanna längre men bokade min hemresa redan på måndag. Tänkte ifall jag hade hunnit få jobb så jag inte skulle bli borta för länge.

I alla fall. Laddade upp med grötfrukost och bakade ett gäng pizzabullar att ha med som matsäck tillsammans med de obligatoriska mackorna och drickyoghurten. Väldigt uppskattat av de små!

Åh, är vi inte framme snart?

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela