Den här Mary

Välkommen till min värld

Veckan som gått

Publicerad 2017-04-22 10:22:47 i Livet,

 
Trädgården utanför byggnaden när Psykologjenny huserar är en riktig liten oas av växtlighet. Som den här busken med små gula blommor och trädet man lite smått kan skymta i bakgrunden med små röda löv. Ser alltid till att vara tidig dit så jag kan sitta och lyssna på hur vinden leker med bladen och fåglarna som kvittrar. Det ger ett sånt inre lugn jag inte känt på flera år. Minns inte när jag senast stannade upp bara för att lyssna på vinden eller lukta på blommor. De här gula små sötingarna luktar för övrigt helt underbart. Doften väcker även minnen om nått från min barndom, en parfym eller nått sånt, men kan inte sätta fingret på vad. 
 
I övrigt har den här veckan varit lite för kaotisk. T har varit i England för jobbmöten tisdag och onsdag och vi har haft både lite personal och mycket att göra på mitt jobb. Vi firade även grabben som fyllde 14 i torsdags med burgare från Surf Shack och ett litet care package med godsaker som T plockat ihop till honom. Blir nog någon form av kaka eller liknande idag för att fira honom lite mer, eftersom vardagskvällarna försvinner så snabbt. 
 
Har haft svårt att somna som vanligt när T inte är hemma och det spillde även över på torsdag kväll då jag log och vred och vände tills han kom in och la sig. Igår däremot tog det tvärstopp och strax efter 22 kastade jag in handduken och gic ut som ett ljus.
Startade min lördag med att kliva upp innan 8, vaknade rofylld och kände att jag ville utnytja tiden innan hela familjen kommer igång med att bara vara. Så jag har gjort ett 20 minuter yogapass och sitter nu uppkrupen i soffan med akustisk musik i öronen och en kopp te bredvid mig. Känner mig fortfarande lite mer trött än pigg så några större utsväningar och aktiviteter blir det inte i helgen. K

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela