Den här Mary

Välkommen till min värld

Det sniglar sig fram i väldig fart

Publicerad 2015-09-19 20:01:04 i Livet,

 
 På något sätt går tiden extremt långsamt och alldeles för fort på samma gång. Hinner inte riktigt med alls. Samtidigt finns det så mycket jag skulle vilja utnyttja tiden mellan ansökningsbreven och allt sånt till att ta tag i nått av alla projekt som jag har velat göra, men inte haft tid för. Men så fort jag ens börjar förbereda mig på att sätta igång med något är det som att jag låser mig och kroppen går liksom en bil som kör på bensinångor. Känns lite som att jag befinner mig i ett ingemansland samtidigt som jag åker typ Virvelvinden eller någon annan sån karusell som snurrar runt jättesnabbt. Kan inte någon stanna tiden så jag får kliva ur och andas lite, reflektera över saker och ting och sedan ta nya tag? 
 
Idag har jag i alla fall hängt lite på IKEA med stora tösen medan den lilla tösen var på kalas hos en klasskompis. Vi har pratat länge nu om att göra om inne på tjejernas rum så vi spanade lite på förvaring och taklampor och sådana saker som kan vara bra att ha. Kollade även på garderob till sovrummet då vi pratat om att ändra om lite där också. Men det få bli ett sånt där projekt att ta tag i när jag har jobb och kan bidra lite mer än det där jag får i a-kassa. Förhoppningsvis släpper det väl snart. Tycker själv att det borde göra det.
 
Kvällen kommer avslutat med film tillsammans med de stora då mini ska sova över hos en kompis i natt. Men just nu tänker jag dra på mig pyjamas och bara slappa och vänta på att grabben kommer hem och att T är färdig med det han håller på med på sin Xbox One. 
 
Vad hittar ni på ikväll?

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela