Den här Mary

Välkommen till min värld

Idag människar jag inte alls

Publicerad 2017-02-14 20:31:43 i Livet,

Källa: Google
 
Idag har jag, utöver skickat barnen till skolan, sovit, gråtit och sett Netflix. Tror klockan närmade sig 12 innan jag klarade av att kravla mig ur sängen. Det är bara tomt, en ändlös djup tomhet och allt väger som en sten i bröstet. Till och med det faktum att solen idag har skinit från en blå himmel var jobbigt. Önskade att jag kunde stänga för alla fönster så jag slapp se den. Orkar inget idag, inget alls. Behövde ner till vår lokala ICA för att köpa mjölk och det tog en halvtimmes andningsövningar och tårar innan jag ens fick på mig kappan för tanken på att lämna lägenheten blev för mycket. Men jag kom iväg med stora tjejen med som stöd. Räknar ner till v10 när terapin sparkar igång så jag kan börja ta tag i det här och få verktyg till att kunna ha en fungerande vardag.
 
 
Nu sitter jag inlindad i en filt i soffan och ska gräva ner mig i Netflix och Terrace House: Boys & Girls in the City. Imorgon är en ny dag.

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela