Den här Mary

Välkommen till min värld

Försöker

Publicerad 2019-06-02 22:57:00 i Livet,

 
 
Nu var det ett tag sedan jag härjade här. Har haft en känslomässig berg-och-dalbana sedan senaste inlägget och har inte prioriterat detta. Mest för att jag känt att det kommer bli för mycket negativt. Eller det är vad mina hjärnspöken säger till mig. Men för min egen sanity behöver jag lära mig att inte lyssna på dem. För tyvärr är det så att känslor inte är något vi kan ignorera, de kräver att bli märkta. Att få kännas, ta plats och valideras. Och det gäller alla känslor inte bara de positiva. 
 
Jag har egentligen inte någon större plan på hur det här med bloggandet ska hanteras. Därför kommer det inte finnas nån större kontinuitet varken på innehållet eller hur ofta jag uppdaterar. Däremot har det ett syfte att få  mig att må bättre. Att få mig att göra något och använda min kreativitet till något konstruktivt. Kanske till och med få mig till att plocka upp kameran igen och bege mig ut på äventyr. 
 
Nu ska jag hitta igen sängen, göra lite avslappningsövningar och sova. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningsdepression. Skriver om allt från mitt mående till vardagsbetraktelser och annat smått och gott som fångar mitt intresse och gör mig glad. kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela