Den här Mary

Välkommen till min värld

Procrastination Champion

Publicerad 2020-06-16 11:32:13 i Livet,

Källa: Google
 
 
Hade prokrastinering varit en olympisk gren hade jag varit medaljkandidat utan tvekan. Det felar aldrig. Det är precis som att "Jag ska bara..." sitter ingrott i ryggmärgen på mig, typ som en svamp på ett träd. En parasit som suger ur energin ur sin värd. 
 
I alla fall. Det har har heller inte hänt så mycket sedan sist jag skrev något. Skolan är slut för sommaren, skägget jobbar fortfarande hemifrån och jag är fortfarande arbetssökande. När jag reflekterar på hur det varit de senaste månaderna så har jag fallit från lite av rutinerna. En del av dem föll redan första veckan. Den enda jag nog egentligen hållt fast vid, även om det tummats på det också vissa dagar, är att kliva upp om morgonen. Kvällsrutinen å andra sidan har gått käpprätt åt skogen. Ska se över mitt inlägg om rutiner igen och göra en utvärdering för att se om det är något jag kan göra för att lättare hålla på rutinerna. Märker tydligt hur allt falerar och hur stressad jag känner mig de dagar rutinerna inte upprätthålls. 
 
Annars står IKEA på dagens planering. Skägget och Midi plockade fläder i helgen och gjorde flädersaft, så vi behöver patentflaskor att hälla upp det på om bara ett par dagar. Känns lite lyxigt med hemgjord flädersaft lagom till midsommar. Imorn är Zumba på eftermiddagen den enda fasta punkten, och på fredag är det bokat Bootymove. Skulle ha varit på 30 min Bodycombat igår, men virrhönan glömde helt bort det. 
 
Nu ska jag sätta mig och se över strategier och planer kring innehållet i bloggen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela