Den här Mary

Välkommen till min värld

Tisdag 12 maj

Publicerad 2020-05-12 14:34:36 i Livet,

 
 
De senaste veckorna har varit redigt jobbiga där jag pendlat mellan hopp och förtvivlan. Ingen framtidstro, inte känt att jag haft något syfte eller haft någon motivation. Dessutom har jag haft åtskilliga sammanstötningar med alla hjärnspöken, vilket har orsakat en hel del ångest. Därför kändes det extra skönt att kliva in på Smillas kontor igen i fredags. Fick uppdatera henne på vad som hänt sedan sist, hur saker har fullständigt rasat samman och hur otroligt less jag är. Less, arg, uppgiven och likgiltig om vart annat. 
 
Annars händer inte så mycket. Letar jobb så klart, men deltidstjänster växer inte på träd såvida man inte vill ge sig in i vården. Tycker de gör ett fantastiskt jobb, men jag har inte alls psyket som krävs. Intalar mig att det kommer lösa sig. Idag gör jag inte så mycket. Var meningen att jag skulle tvätta på förmiddagen, men gick ner med migrän igår kväll som höll i sig fram till lunch idag ungefär. Nu är jag sådär lagomt såsig och mer disträ än normalt. Skägget har en massa möten i eftermiddag så jag kamperar i sängen. Har kollat på utemöbel jag inte har råd med till vår lilla balkong och dokumentär på Netflix. Blir nog att se nått mer tror jag. Funderar även på ett inlägg om mina privata rekommendationer från flixen, men känner att jag behöver fila lite mer på den. 
 
Hoppas ni har en bra start på veckan. Kan ni fatta att det redan är maj? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mary aka Maria

Tedrickande smink- och klädnörd med utmattningssyndrom och depression. Delar med mig av mitt mående, återhämtning, inblick i att leva med utmattning, livet i allmänhet och annat som gör mig glad. Och en och annan klagosång. Välkommen in! kontakt: denharmary@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela